fredag 3 juli 2009

Doffs krisdygn är över

Doff blev efter första natten efter ormbettet mycket sämre och fick läggas in för behandling med dropp och antibiotika. Stor påverkan på lever o njurar, förstörd bindvävnad i hela benet, hjärtarytmi. Igår kväll fick vi hem honom igen mycket piggare men fortfarande med ett enormt uppsvullet blålila ben ända upp till buken, och hjärtat slår i otakt. Själv tror han att han är frisk och ligger och ylar när han inte får följa med ut. Nu ska han äta mediciner och ta det mycket lugnt fram tills vi ska på återbesök med prover på inre organ och hjärtljud. Tråkigt för han var verkligen i fin form i träningen nu och hade blivit vuxen och börjat jobba målmedvetet åt mig på ett sätt som en unghund inte gör. Men mest är vi innerligt tacksamma för att han orkade med det här och lever idag och vi har fått chansen till ett långt och roligt liv tillsammans.

2 kommentarer:

  1. Stackars Doff, hela släkten och jag håller alla tassar och tummar vi har för att han kommer att repa sig igen och bli samma goa Doff som vi är vana att möta ute på gårdsplanen och i fårhagen. Nu får han hålla sig i stillhet och bli riktigt ompysslad av Maja och dig.

    Vi syns Karin o hundsläkten

    SvaraRadera
  2. Men jösses att det blev SÅ illa, usch inte kul men tack och lov gick det ju vägen till slut! Skönt! Kul att du spanade in Azzta-pojken, "Zcott", jag gillar honom enormt mycket! Vad roligt att "dina" barn och barnbarn är så duktiga, Evas Demo-dotter är en riktig guldklimp =) Sköt om dig och hundarna, måste förresten "skvallra" lite sen vid tillfälle ;)

    SvaraRadera