tisdag 12 juni 2012

Finullsbagge 1 år till salu


Svart finullsbagge ett år gammal säljes. Båda baggarna på fotot är resultatet av en brun finullsbagge som hoppade över ett staket i fårhuset en natt. Därför föddes de vid en udda tidpunkt och är inte mönstrade, men de är renrasiga och har stamtavla i Elitlamm.

Den bruna är tyvärr inavlad på så sätt att hans pappa är halvbror till hans mamma (blir det 25 %???) så hans öde är väl plädskinn, men den svarta är en korsning av helt obesläktade djur. Hans mamma är vit och hans syster är brun så vilka färger han själv kommer att nedärva är väl lite skrivet i stjärnorna. Eftersom han inte är mönstrad säljer jag honom för 1500:- plus moms. M3-status, inga hältor och KRAV-certifierad.

Har även ett udda Suffolk-bagglamm, ett år gammal som inte heller är mönstrad då han föddes långt efter de övriga rasrena djuren, men med stamtavla i Elitlamm. Samma pris som för finullsbaggen. Tel 070-395 48 77.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig och lärorik blogg du har. Tack för riktigt bra och lärorika dagar på "For the Win". Längtar tills Kite är så stor att jag vi med kan gå kurs för dig. Ha en skön sommar // Louise och Kite

    SvaraRadera
  2. Ja du är ju verkligen förberedd när det är dags att börja valla med Kite! Kan bara bli bra...
    Ses!

    SvaraRadera