torsdag 4 december 2008

Fjärde kullen



Annandag jul är beräknad nedkomst för fjärde kullen med kennelnamnet Ty Nant. Det är Karins tik Ty Nant Day - Daysi till vardags - som bär på valpar med Björn Mattssons Borris. Så nu tycker vi det är dags att finnas på webben för att berätta om våra hundar och vad vi håller på med. I väntan på att hemsidan ska bli klar med tidigare kullar, hundar i träning och resultat börjar vi nu blogga.

Några valpar är tingade men välkommen att höra av dig om du är intresserad av Border Collie med bra stam till vallning. Kontakta Karin på karin.funestrand(snabel-a)yahoo.se Daysi kan du se på Youtube-länken här på bloggen. Den filmen gjorde Karin när Daysi väntade sin förra kull med Jonas Gustafssons Joe.

Ska försöka fixa fram en bild på Björns fina hane Borris som är pappa till årets valpkull. Borris har liksom Daysi mycket walesiskt blod men också en del irländskt genom sin pappa Ben som Björn importerade för ett antal år sedan. Borris och Daysi är lika i vallningen med naturliga utgångar, bra driv och fina flanker så vi tror på den här kullen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar