onsdag 7 januari 2009

GRATTIS

I söndags gick Ulla Lang med Dess sin första tävling. De tävlade i klass 1 i Danmark där de också bor. Vi gratulerar till en fin fjärde placering. Dess och Ulla kommer att tävla igen i slutet av januari.

Dess kommer från Daysis första kull som föddes den 27 mars 2007. Fotot är från tiden när Dess bodde hos mig och var en liten valp. Dess föddes först av åtta valpar.

Ytterligare två kullsyskon till Dess har visat fina tävlingsresultat.
I maj förra året vann Dust med sin ägare Pelle Johansson vallhundsprovet i Bredaryd på 94 poäng. Senare under hösten vann de också sin debut i IK-1 i Andrarum. Fotot är från i höstas.

Doff med sin ägare Lena Karlsson gick vallhundsprov på Gotland i augusti. De vann på 85 poäng. Någon dag senare, i hällande regn, blev de fyra på IK-1 i Lau. Mer om Doffs träning har ni kunnat läsa i ett tidigare inlägg som Lena skrivit här på bloggen. Fotot på Doff togs i halvskymningen som rådde under 2008 års sista dagar.

Vi gratulerar Ulla, Pelle och Lena till era framgångar med respektive hund. Det ska bli spännande att följa Dess, Dust och Doffs framfart på tävlingbanorna i år. Flera av de andra kullsyskonen är också igång och tränas för fullt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar