lördag 2 april 2011

Ajöss på några dagar

Imorgon bär det av till Lissabon, tänker mig sol, god mat, vila, en halvdag på hästryggen utmed Atlanten... Rasmus sköter gården och hundarna får sitta på pensionat och fundera lite.

Här är några bilder från igår eftermiddag på två elever som gör mig glad.


Frank o Simba gör verkligen framsteg. Kolla så fokuserat Simba sätter ner tassarna, och svansen helt rätt. Akta er för det ekipaget när de tränat ett tag till!


Visst kan man se att Simba är bror till Seth!


Här är Jenny och Jeff (sonson till Glen om någon inte ser det själv). Bara tredje lektionen och Jeff har verkligen lugnat ner sig och fått till fin koncentration samtidigt som han kan lyssna på Jenny nu. Ett stort steg framåt för denna man som vill så mycket - Jenny är lugn och fin med honom och vi hjälper Jeff genom att göra verkligheten lite enklare och plocka ner allting i småbitar. Han kommer att bli en helcool drivare när pusselbitarna faller på plats såsmåningom.


Och TACK Frank o Linda för att ni stannade kvar och hjälpte mig att flytta runt lite får mellan boxarna. På bilden Frank med två små finullslamm, det ena läckert chokladbrunt.

2 kommentarer:

  1. Intressant blogg du har Lena=). Tack själv för att vi fick hjälpa till, alltid roligt med lite djurhantering och få dra in den ljuvliga landsdoften i näsan:). Underbart att se den otroliga förändringen Simba gjort men med en så bra tränare och en målinriktad husse kan det bara bli kalas;). Önskar dig en toppen semester/ Mvh Linda

    SvaraRadera
  2. Och ursäkta Linda - nu kom jag på att jag glömt att det var du som tog de fina bilderna under tiden som vi tränade! TACK!!!

    SvaraRadera