torsdag 26 mars 2009

Valparna på landet


Filuren Sack har knyckt Majas toppluva och sprungit ifrån alla andra med sitt fynd.

Sack är verkligen lite extra. Först, modigast och smartast och med mycket motor, men också mycket tillgiven. Den enda av valparna som vågar sig ända in på foderbordet i fårhuset.

Spike - Majas favorit. Han är mycket mogen i sitt eye och lyckas behålla det även när han startar efter att ha gjort upptag på sina syskon.

Seth - väldigt stabil och nästan lite lillgammal, naturlydig och följsam med ett lagom eye i sina "upptag" under lekarna ute på åkrarna.

Sally har begåvats med snyggaste öronen på år och dag! En liten tik med stora öron och mycket eye och fokus. Hon har fattat när det är dags att bli inlåst i lagården igen och då är hon inte så lättfångad den lilla illern!

Men tro inte att hon har några svårigheter att hävda sina rättigheter gentemot bröder med nästan dubbla kroppsvikten! Ni kan inte ana hur det låter ur strupen på henne när det gäller att få äga denna vildsvinskäke en stund.

Seth har avgått med segern och är herre på grushögen för en stund.

2 kommentarer:

  1. Så söööta. Kan tänka mej att det blir många hyss med syskonskaran. Lille Seth ser t.o.m gosigt lillgammal ut. Ha det bra i kylan.
    Anna-Carin

    SvaraRadera
  2. Hej Anna-Carin. Ja Seth är en hund man blir varm i hjärtat av. Tyvärr anser Maja att vi ska behålla Spike istället för att han är sötare, så jag är rädd att det får bli så. Träna på med Cap, så ses vi - jag kom just på att han faktiskt är kusin till valparna.

    SvaraRadera