fredag 19 april 2013

Tävlingspremiär

Tävlingspremiär nu i helgen! Ska bli roligt och spännande. Hur går Zack nu? Förra året startade han ju inte några tävlingar alls p g a operationen, och det var ju även en förlorad säsong träningsmässigt. Han kan säkert bli lite "tempererad" av att komma ut på tävling igen fullblod som han är, men han har mognat och fått mycket stadga under det här svåra året och vår relation har djupnat, så jag ser fram mot säsongen. Men vi har inte en enda kvalpoäng från förra året, så det blir väl att ligga i lite ordentligt.

Lucky gick ju igenom en raketutbildning förra sommaren - från sällskapshund till Nordiska Nurseryfinalen på ett halvår! I år har vi siktet inställt på att gå en bra Unghundscup, men han får gå IK2 också. Fortfarande lite mycket ego i kontrollbehovet och kan säkert köra över mig om han anser att jag inte sköter mig, men jag är rätt trygg med honom också - fast adrenalinpåslag blir det för saker kan hända fort för honom.

Det här ska bli en skuggträdgård med vacker stensättning och vintergröna marktäckare. Jag älskar mina trädgårdsprojekt. Det gör mina hundar också. Tyvärr har vi inte samma målbild.
Bet har planer på underjordiska gångar.

Zack tycker att Alpclematisen är skräpig och tänker  gnaga av den.

Lucky har inga egna trädgårdsvisioner utan kommer och lägger sig i Bets grävande.

2 kommentarer:

  1. Herregud, kan du trädgård också? Bet har tyvärr inte lärt sig något användbart av mig på det området. Men hennes mamma tycker om gardening, och så här fint har hon och Bet gjort det i trädgården här: http://tinyurl.com/cu5xxam

    SvaraRadera
  2. Ja men jag blir alltid klar med hundarna snabbare än trädgårdsprojekten eftersom jag tränar hund först och gräver och beskär växter sedan om det inte redan hunnit bli natt.

    Jag har aldrig fått hem en valp som varit lika väl socialiserad hos uppfödaren med både människor och hundar som Bet är, MEN när det gäller trädgårdens skötsel har hon avgrundsstora utbildningsluckor - OCH NU FÖRSTÅR JAG VARFÖR!

    SvaraRadera